Een totaaloverzicht van de vieringen is te vinden op de vieringenpagina.

• do
    jun
    17.00 uurVerzamelen bij de Pastoor van Ars kerk

Een wandeling langs de branding doet veel mensen goed. Het harde zand, af en toe een golf water over je voeten kun je je ontspannen voortbewegen. Onder begeleiding van één of meerde pastores krijgt de wandeling een meditatief karakter. Vanaf de Pastoor van Arskerk gaan we wandelend naar het strand. Tussen 19.30 en 20.00 uur zijn we weer terug bij de Pastoor van Arskerk. Gezien het tijdstip van de wandeling, is het aan te raden vooraf iets gegeten en gedronken te hebben of iets te eten en te drinken mee te nemen.

• za
    jul
    07:00Vanaf Emmauskerk

Nationale Bedevaart naar Brielle om de Martelaren van Gorcum te herdenken. Wij herdenken niet alleen de martelaren van Gorkum maar tevens drie martelaren van het naziregime ten tijde van de Tweede Wereldoorlog: de heilige Edith Stein, de zalige Karl Leisner en de zalige Titus Brandsma.

Voor informatie kunt u ook nu reeds bellen met Kees Nusteling (070-3063811) of Lore Olgers (070-3244118)

• zo
    aug
  • wo
    16.30 u aanvang koken, 18.00 u aanvang maaltijdPastorie Maria van Eik en Duinen

Onder leiding van diaken Jos van Adrichem wordt een maaltijd gekookt en gegeten waarin ingrediënten verwerkt zijn waarover we in de Bijbel kunnen lezen. Tijdens de maaltijd laten we de betreffende Bijbelfragmenten klinken. Bijbels culinair gaat door bij aanmelding van minimaal 10 personen. Meld u aan bij het secretariaat van Maria van Eik en Duinen mariavaneikenduinen@p4ev.nl of 070 3979413.

• vr
    zo
    Titus Brandsma

Buurtbewoners en parochianen tonen een rijke variatie aan kerststallen. Verzamelingen van voorstellingen van de geboorte van Jezus over de eeuwen heen. Heeft u een bijzondere kerstgroep en wilt u deze laten zien, meld u zich dan aan... Dat kan bij het secretariaat van de Titus Brandsma. De openingstijden worden op een later tijdstip dit jaar bekend gemaakt.