Een totaaloverzicht van de vieringen is te vinden op de vieringenpagina.

• ma
    19.00 uurMaria van Eik en Duinen

De viering van Allerzielen is in zijn geheel gereserveerd voor de uitgenodigde nabestaanden.

Naast het gedenken van de overledenen tijdens de viering van Allerzielen in onze kerk, gaan wij, na de viering in de kerk Maria van Eik en Duinen, naar onze begraafplaats Sint Jozef, waar nabestaanden een grafkaars bij het graf van hun dierbare overledene kunnen plaatsen en het graf kunnen laten zegenen.

• di
    14.00-16.00 uurDigitaal

In de samenleving en de kerken blijft de discussie over goed en kwaad actueel. De aloude vraag naar zingeving is hiermee verbonden.
    We diepen het thema uit aan de hand van twee boeken 'De zin van het leven. Gesprekken over de essentie van het bestaan' van F. Obbema en 'Het raadsel van goed en kwaad. Over wat mensen beweegt' van Christien Brinkgreve. Ook wordt een relatie gelegd met hoofdstuk 18 uit het Evangelie volgens Lucas.

Het leerhuis wordt verzorgd door pater Vervooren, OCD. Iedereen is welkom, er zijn geen kosten. In verband met de coronamaatregelen vindt deze bijeenkomst digitaal plaats. Daarom wordt aanmelding bij c.montes@hetnet.nl of via de Ars telefoon (070-3257269) op prijs gesteld.

• di
    14.00-16.00 uurPastoor van Ars kerk

Het leerhuis wordt verzorgd door pater Vervooren, OCD. Iedereen is welkom, er zijn geen kosten. De maximale capaciteit is 30 personen, met inachtneming van coronamaatregelen. Daarom wordt aanmelding bij c.montes@hetnet.nl of via de Ars telefoon (070-3257269) op prijs gesteld.