Vieringen en rooster

Donderdag 10.00 u
Vrijdag 9.00 u 10.00 u
Zaterdag 13.00 u 17.00 u in de even maanden
(feb, apr, jun, aug, okt, dec)
17.00 u in de oneven maanden
(jan, maa, mei, jul, sep, nov)

Overige missen en activiteiten

De overige missen en activiteiten gaan tot en met augustus niet door. Voor de corona uitbraak waren dit:

• Elke 2e zaterdag van de maand om 14.00 uur mis in woonzorgcentrum Uitzicht, Zonnebloemstraat 383.
  • Elke 3e woensdag van de maand om 10.30 uur mis in woonzorgcentrum Tabitha, Mozartlaan 280.
  • Elke dinsdag van 13.30 tot 15.00 uur: Aanbidding van het heilig Sacrament in de kapel van de Emmaus.
  • Elke 1e vrijdag van de maand om 13.30 uur Coventry gebed om Vrede en Verzoening in de Emmaus.

Woord- en Communie-vieringen

In de parochie is niet altijd een priester voor handen om een Eucharistieviering voor te gaan. Daarom zal er in de praktijk regelmatig een Woord- en Communieviering zijn in één van de kerken van de parochie. Indien mogelijk wordt dit van te voren op de website van de geloofsgemeenschap en/of in de nieuwsbrief van de geloofsgemeenschap kenbaar gemaakt.

Vieringen

Bij elke viering mogen maximaal 30 bezoekers zijn. U moet zich voor de vieringen op zaterdag en zondag aanmelden. De vieringen op doordeweekse dagen kunnen zonder reservering worden bezocht, omdat hier doorgaans minder mensen naar toe komen.
Als u symptomen van een mogelijke coronabesmetting heeft (koorts, hoesten, snotteren en niezen) verzoeken wij u dringend om thuis te blijven.

Reserveren voor de weekendvieringen kan via de website van Meevieren. Zodra u zich daar heeft aangemeld is uw reservering definitief. Als u naar de viering komt, kijkt de betreffende coördinator of u op de lijst staat, vraagt nog even of u inderdaad geen klachten heeft en dan kunt u naar binnen.
Staat u niet op de lijst en bevat deze al het maximum aantal personen dat aan de viering mag deelnemen, dan wordt u op dat moment nog geen toegang tot de kerk verleend.
Mocht vlak voor aanvang van de viering blijken dat aangemelde bezoekers niet gekomen zijn, dan wordt u alsnog binnengelaten. Het beste is dus om u gewoon aan te melden. Vindt u het lastig vraag dan iemand in uw buurt om even te helpen. Komt u er helemaal niet uit of heeft u geen internet dan kunt u natuurlijk ook het secretariaat bellen. Zij zullen dan de aanmelding voor u verzorgen.

EMM MED ARS TB
Aanmelden voor weekendviering Do en Vr 10-12 u voorafgaand aan viering Do en Vr 10-12 u voorafgaand aan viering Ma-Vr 10-20 u voorafgaand aan viering Ma, Wo, Vr 9.30-12 u voorafgaand aan viering
Reserveringslijn 070-3665562 070-3979413 070-3257269 070-3255675
Reserveringssite https://meevieren.nl/devierevangelistendenhaag

Liturgisch rooster komende maanden

Het rooster voor dit jaar is zorgvuldig opgesteld, maar het kan altijd voorkomen dat er wijzigingen plaats vinden, ook nog vlak voor een viering. Het soort viering staat aangegeven achter de tijd: E= eucharistieviering, W&C= woord- en communieviering, W&G= woord- en gebedsviering, B= boeteviering, Kr = kruisweg, Pl = plechtigheid, Wg=verzorgd door werkgroep, OV=Oecumenische viering.