Rond pasen 2016 zijn de nieuwe pastoraatsgroep en beheer-commissie aan de slag gegaan. De samenstelling van de pastoraatsgroep vindt u op deze website onder werkvelden/pastoraat. De samenstelling van de beheer-commissie is: Is. van Woerden en Ton Ammerlaan.

Er wordt hard gewerkt om u allen inspirerende vieringen te bieden. Ook aandacht voor elkaar is een belangrijke insteek. Meer daarover vind u onder ‘werkvelden’, daarin een weergave van activiteiten en aandachtspunten. We horen graag uw reactie!
Voor zover u over e-mail beschikt en de maandelijkse Nieuwsbrief nog niet digitaal ontvangt nodigen wij u uit uw e-mailadres door te geven. Parochianen ontvangen jaarlijks eind januari een uitnodiging om aan Kerkbalans mee te doen, teneinde onze vitale gemeenschap zelfdragend (dat wil zeggen kostendekkend) te doen zijn.

In 2018 is het rond 11 februari 200 jaar gelden dat de H. Jean Marie Vianney aankwam in Ars-sur-Formans [FR] om er pastoor te worden. Derhalve ontvangen parochianen met de mailing Kerkbalans 2018 een overdruk van een boekje uit 1998, waarin een samenvatting van leven en werken van de Heilige pastoor van Ars. Dat boekje vormde destijds de afsluiting van grootschalige renovatie, waarvoor parochianen veel geld bijeen brachten. Wij hopen dat velen dat voorbeeld ook in 2018 willen volgen: het is nu onze verantwoordelijkheid het gedachtengoed van de pastoor van Ars levend te houden: materieel in ons bijzondere kerkgebouw, immaterieel met zorg voor elkaar.

Vanwege de historie (parochianen afkomstig uit de Paulus of anderszins) blijkt niet iedereen bereikt te worden met Kerkbalans. Het wordt op prijs gesteld als u ons wilt laten weten als u geen mailing ontvangen hebt.