Rond pasen 2016 zijn de nieuwe pastoraatsgroep en beheer-commissie aan de slag gegaan. De samenstelling van de pastoraatsgroep vindt u op deze website onder werkvelden/pastoraat. De samenstelling van de beheer-commissie is: Is. van Woerden en Ton Ammerlaan.

Er wordt hard gewerkt om u allen inspirerende vieringen te bieden. Ook aandacht voor elkaar is een belangrijke insteek. Meer daarover vind u onder ‘werkvelden’, daarin een weergave van activiteiten en aandachtspunten. We horen graag uw reactie!
Voor zover u over e-mail beschikt en de maandelijkse Nieuwsbrief nog niet digitaal ontvangt nodigen wij u uit uw e-mailadres door te geven. Parochianen ontvangen jaarlijks eind januari een uitnodiging om aan Kerkbalans mee te doen, teneinde onze vitale gemeenschap zelfdragend (dat wil zeggen kostendekkend) te doen zijn. Vanwege de historie (parochianen afkomstig uit de Paulus kerk of elders) blijkt niet iedereen bereikt te worden met Kerkbalans. Het wordt op prijs gesteld als u ons wilt laten weten als u geen mailing ontvangen hebt.

In 2018 is het orgel geheel gereviseerd: we hopen dat u het verschil kunt horen!

In 2018 was het 200 jaar gelden dat de H. Jean Marie Vianney aankwam in Ars-sur-Formans (FR) om er pastoor te worden. Derhalve ontvingen parochianen met de mailing Kerkbalans 2018 een overdruk van een boekje uit 1998, waarin een samenvatting van leven en werken van de Heilige pastoor van Ars. Dat boekje vormde destijds de afsluiting van grootschalige renovatie, waarvoor parochianen veel geld bijeen brachten. Het is nu onze verantwoordelijkheid het gedachtegoed van de pastoor van Ars levend te houden: materieel in ons bijzondere kerkgebouw, immaterieel met zorg voor elkaar.
In 2019 bestaat de H. Pastoor van Ars kerk 50 jaar! Bij het 25 jarig bestaan werd eraan getwijfeld of de 50 jaar gehaald zou worden. Dankzij de inzet van honderden vrijwilligers door de jaren heen, dankzij geldelijke inbreng van parochianen, met de inspiratie van pastoor Berger (op 7 juli 2017 overleden), en dankzij een rotsvast geloof is dat toch bereikt.