Verwachting september 2020

Het is al weer een flink tijdje geleden dat ik op zoek was naar een nieuwe baan. De zaak zou verhuizen en eigenlijk wilde ik dichter bij huis werken. Ik werd uitgenodigd voor een gesprek op het stadhuis van een van de buurgemeenten en ik had een leuk gesprek. Maar de burgemeester wilde zelf ook zijn invloed, dus ik moest met hem spreken, vertelden ze mij. Maar de burgemeester was ziek en wilde me thuis ontvangen. Geen probleem, want de dienstauto stond voor en bracht me weg. Nou, weer een leuk gesprek, dus je verwacht heel wat. Bij de deur gaf de burgemeester mij een hand en zei: ‘Je bent een jonge vent, dus ik zou zeggen: fijne wandeling!’ En daar stond ik dan, pak papier in de handen en een half uur bij mijn fiets vandaan.. Zoiets verwacht je toch niet..
Aan het begin van het jaar maken we de begroting op en maken we een verwachting van het verloop. Dan kunnen we in de loop van het jaar zien of alles naar wens verloopt en als het nodig is actie ondernemen. Als ik zo kijk naar de cijfers voor de actie Kerkbalans voor dit jaar, dan denk ik dat we goed op schema liggen. Ondanks alle Corona-gedoe loopt de actie beter dan we gedacht hadden. Eind juli was de opbrengst.  € 42.150,– Hartelijk dank voor uw bijdrage! Maar we zijn er nog niet, dus ik zou zeggen: laten we doorgaan op de ingeslagen weg en de verwachtingen waar maken! Samen kunnen we het!
Gerard van Dijk