Vals plat augustus 2020

We waren het wel een beetje zat, al dat binnen zitten, naar de regen kijken, in de corona-crisis. Daarom zijn we een paar dagen gaan kamperen. De zon scheen, licht windje, heerlijk om even buiten te zijn. En als we daar dan toch zijn hoort een fietstochtje er natuurlijk bij. We hadden al een aardig rondje gemaakt, toen we een leuk paadje in draaiden, langs de Leusder hei. Eerst hadden we niets in de gaten, maar het ging steeds moeizamer. De vaart was er helemaal uit. Langzaam drong het door dat we omhoog gingen, steeds hoger. Het leek wel of er geen eind aan kwam, ook al was het uiteindelijk maar een stukje van minder dan twee kilometer. Vals plat noemen ze dat! Maar goed, we zijn er gekomen en, wat een vreugde, toen ging het weer naar beneden, dat ging heerlijk!
Ook al waren we dan van huis, ik moest toch nog even aan de actie kerkbalans denken. Geloof het of niet, maar dat lijkt ook wel op ons fietstochtje.. Een flinke start aan het begin van het jaar en nu dan iedere maand langzaam naar het jaarbedrag toe. Vlak voordat wij vertrokken kreeg ik de tussenstand van eind juni door: € 39.445,—. Dat is toch een heel mooi bedrag! Bedankt voor uw bijdrage, heel fijn dat er in deze moeilijke tijd ook dingen zijn die gewoon doorgaan! Dat is ook nodig, want heel veel uitgaven lopen ook gewoon door. Sommige wat minder, maar andere hoger of onverwacht. Nou ja, we gaan met kleine stapjes omhoog, maar laten ons ook heerlijk uitrijden naar beneden! Samen komen we er wel!
Uw bijdrage voor het jaar 2020 kunt u overmaken op NL90INGB0000114800 t.n.v. Par Vier Evangelisten bijdrage Maria van Eik en Duinen.
Gerard van Dijk, voorzitter commissie kerkbijdrage