De ’40 dagen’ tijd is begonnen en daarmee de voorbereiding op het Paasfeest. Dit jaar mag het projectkinderkoor Alle4 zingen tijdens Palmpasen op 5 april om 10.00 uur in de Onze Lieve Vrouw Hemelvaartkerk (Maria van Eik en Duinen). Alle kinderen van 5 tot en met 13 jaar zijn van harte welkom om weer mee te doen in dit projectkoor. Meld je aan bij Marian of Jessica: Marianbosch1976@gmail.com of jessicaten-bosch@gmail.com. We repeteren op de volgende momenten (let op de locatie):
Woensdag 18 maart, 14.30 – 15.15 uur (locatie: bestuurskamer in de Ars)
Donderdag 26 maart, 19.00 – 19.30 uur (locatie: aula in de Ars)
Woensdag 1 april, 15.00 – 15.30 uur (locatie: Maria van Eik en Duinen, in de kerk.
Voorafgaand kan je vanaf 14.00 uur Palmpasenstokken maken voor de Palmpasen viering van 5 april.
Zondag 5 april, 09.15 – 09.45 uur (voorafgaand aan de viering in de Onze Lieve Vrouw Hemelvaartkerk (Maria van Eik en Duinen)).
We hopen natuurlijk weer op veel enthousiaste kinderen! Wij zullen begin maart de liedjes kiezen en dan ook het programma digitaal aan jullie sturen. Wij zorgen bij het repeteren natuurlijk voor de bladmuziek.
Hartelijke groet, Marian Bosch en Jessica ten Bosch