Live uitzendingen

Volgens de maatregelen van de bisschoppen en de overheid zijn de vieringen slechts met een beperkt aantal kerkgangers toegestaan. Voorlopig zullen daarom de vieringen vanuit de Emmauskerk nog uitgezonden worden op deze pagina.

Actuele uitzending

De actuele uitzending is die van de 30e zondag door het jaar. Volg de livestream, deze werkt alleen via YouTube. Zodra de stream afgelopen is, kunt u hieronder de uitzending terugkijken.

Collecte

Als u wilt bijdragen aan de collecte tijdens de viering, kunt u daarvoor onderstaande QR code gebruiken.

De misintenties voor deze dagen, die u bij het secretariaat van uw geloofsgemeenschap heeft opgegeven of nog zult opgeven, worden in deze besloten vieringen meegenomen bij de voorbeden.

Eerdere uitzendingen

Eerdere uitzendingen kunt u terugvinden op het YouTube kanaal van de parochie.

Geplande uitzendingen