Koor Connection

Koor Connection is een koor met ongeveer 30 enthousiaste leden in de leeftijd van 20-45 jaar. We repeteren elke dinsdagavond in de Pastoor van Ars kerk in Den Haag en verzorgen daar 1 viering per maand. Je kunt ons niet alleen daar tegenkomen, maar ook op andere plekken: we doen ieder jaar mee aan andere (zang)activiteiten, zoals festivals of we gaan op koorweekend. We zijn een gezellig koor en zingen een divers repertoire: van liturgisch tot pop, van éénstemmig tot vierstemmig.

Het repertoire van Connection bestaat naast “normale” liturgische koormuziek ook uit musical- en popnummers, soms gearrangeerd door onze eigen dirigent of leden van het koor.
De reportoirecommissie, bestaande uit de pianist, de dirigent en een aantal koorleden, is steeds op zoek naar nieuw en uitdagend repertoire. We maken o.a. veel gebruik van het repertoire dat via Code-Music beschikbaar komt. En soms schrijven we onze eigen teksten, composities en/of arrangementen. Als een muziekstuk ons enigszins bruikbaar lijkt, gaan we de uitdaging aan en studeren we het in!

Voor meer informatie bezoek onze website www.koorconnection.nl.