Emmaus kinderkoor

2015_06_05_Kinderkoor EmmausOnder leiding van juffrouw Carolien Tan repeteert elke dinsdag een groep kinderen enthousiast de liedjes uit het repertoire van het kinderkoor Emmaus. Aanvankelijk begonnen met een kleine groep van 6 kinderen is deze groep al gegroeid tot 15 vaste koorleden. :”Er zitten echt nachtegaaltjes tussen, dit is een leuk en gezellig koor”, zegt juffrouw Carolien. “Niet alleen de kinderen zijn heel enthousiast en gemotiveerd, maar ook de ouders! . We gaan nu nu ook meerstemmig zingen”.

Elke dinsdagmiddag vanaf half 4 wordt er druk gereperteerd op de Emmaus locatie aan de Leyweg. Als je denkt dat het kinderkoor alleen maar zingt, dan heb je het mis. Er is ook gelegenheid om danspasjes te repeteren met behulp van actuele videoclips uit onder ander youtube. Tijdens de viering waar het kinderkoor een musicale bijdrage levert, speelt Stephan Tio op het keyboard. Het repertoire is een mix van traditionele en klassieke liedjes zoals het Kyrie en het Laudate, maar ook moderne liedjes.
Wil je meedoen, of aarzel je nog? Iedereen tussen 6 en 12 jaar die van zingen houdt wordt van harte uitgenodigd mee te doen. Ga eens kijken bij de repetitie, elke dinsdagmiddag vanaf half 4. Inlichtingen via het parochiebureau Emmaus, tel 070 366 55 62. Contactpersonen zijn Toos Engel of Carolien Tan.