2015_05_31_M25VoettochtBrielle_3Dat zijn ze zeker, die jongeren van onze parochie (M25 en ook Inside Out)! De regen maakte voor hen niets uit: ze bleven lachen! Zij wandelden de 10 km van Heenvliet naar Brielle samen met jongeren van andere kerken en konden onderweg over het geloof praten.
De tocht begon bij de Hervormde kerk in Heenvliet, met het verhaal over de eerste protestantse martelaar.
Onderweg kwam het thema ‘Christenvervolging’ maar matig aan bod: het was vooral gezellig!

Zoals op de foto te zien is waren we wel nat, maar ook vrolijk!

2015_05_31_M25VoettochtBrielle_1In de Bedevaartskerk te Brielle hoorden we het verhaal over de Martelaren van Gorkum. Dat het onderwerp actueel is bleek wel bij de gebedsviering, waarin een lange lijst werd voorgelezen van landen waar nog steeds Christenvervolging is…

Daarna stond er een heerlijke barbecue voor ons klaar, met meer dan genoeg voor iedereen!

2015_05_31_M25VoettochtBrielle_2