18 september: jongerenviering in Antonius Abt!

Op zondagochtend 18 september beginnen we met wat hopelijk een mooie, nieuwe traditie gaat worden! In samenwerking met parochie Maria Sterre der Zee gaan we elke maand jongeren-vieringen, met daarna een ontmoeting voor jongeren organiseren. Het is de bedoeling dat we die vieringen met ontmoeting afwisselend in beide parochies gaan organiseren.

Op 18 september gaan we van start in de Antonius Abt. De viering met jongerenkoor PaMa begint om 11.00 uur. Voor de jongeren die mee willen doen aan het gesprek over het thema ‘Vrede’, waar de viering over zal gaan, wordt een aparte avond georganiseerd.

Via de sociale media zal meer detailinformatie worden verspreid. Ook is er een whatsappgroep ‘RK JONG Den Haag e.o.’ aangemaakt. Jongeren die via deze whatsappgroep graag op de hoogte willen blijven van deze en andere activiteiten, kunnen hiervoor terecht bij diaken Jos van Adrichem (tel en whatsapp 06-46524982).