Reisverslag Lourdesreis RK Den Haag dag 9

Dit is de laatste dag van onze bedevaart. We waren weer vroeg uit de veren. 6.30 uur ontbijt en om 7.30 uur vertrekken. In de bus begonnen we nadat we nog even wat waren uitgeslapen om 8.30 uur met het laatste reisgebed. Om 10.15 uur was de eerste stop. Daarna door naar Rancourt waar we om 13.30 aankwamen voor een warme 3 gangen lunch. Met nog 3 bussen waren we daar voor de laatste keer samen.

Een laatste stop hadden we bij Kortrijk om 16.40 uur. Daar zongen we eerst een ballonnen lied met allemaal in een grote kring. Daarna had Peter The een dankwoord namens alle pelgrims en een presentje voor onze chauffeur Jeroen. Ook waren Maria en Cisca aan de beurt voor al de energie en de tijd die ze voor de Lourdesreis gegeven hadden . Tot slot hielden we een afscheid rondje waarbij we in een rij steeds doorschoven om elkaar een woord van dank en afscheid te nemen. In de bus nog een laatste rondje om wat te drinken in welke vorm dan ook. Een rondje kaas en worst ging er ook nog in.

In Roosendaal nemen we afscheid van 2 pelgrims en onze chauffeur Jeroen. Om 20.30 uur zijn we weer terug bij de Emmauskerk! Dank Lourdes voor de fijne reis met vele nieuwe vrienden en de mooie saamhorigheid.