Vieringen rond kerstmis

Samen op kerstavond naar de kerk gaan, zit er dit jaar niet in. Door de corona maatregelen zijn er geen vieringen na 17.00 uur, eerder in de middag zijn er wel momenten om samen Kerstmis te vieren. Daarnaast is er op kerstochtend, heel vroeg, een extra kerstviering, zodat meer mensen in de gelegenheid zijn om samen in de kerk het hoogfeest van Christus’ geboorte te vieren.

• In alle vier de kerken is de kerstavond viering op vrijdag 24 december om 15.30 uur, in de Pastoor van Ars zal de viering voor gezinnen met jonge kinderen zijn.
  • De Kerstnachtmis om 22.00 uur wordt uitsluitend gestreamd.
  • Op Eerste Kerstdag wordt in alle kerken het Hoogfeest van Kerstmis op de gebruikelijke zondagsmistijd gevierd. Voor de Emmaus en Maria van Eik en Duinen is dat om 10.00 uur, voor de Pastoor van Ars en de Titus Brandsma is dat om 10.30 uur. Om 6.00 uur ’s ochtends is er een dageraadsmis in de Maria van Eik en Duinen.
  • Op Tweede Kerstdag is er om 10.30 uur een gezamenlijke parochiebrede viering in de Titus Brandsma geloofsgemeenschap.

Zie voor meer informatie de vieringen en rooster pagina, de agenda en de adressenpagina. De uitzendingen van de missen zijn terug te vinden op de pagina met live streams van vieringen.