Nieuwsbrief december en januari

De nieuwsbrief voor december en januari is gepubliceerd, met meer informatie over de meest recente ontwikkelingen rondom de coronamaatregelen.

Voor komende week is van belang:

  • De vieringen op zaterdag om 17.00 uur gaan in december vanwege de coronamaatregelen niet door.
  • De locatie van de advent kinderwoorddienst is de komende twee weken gewijzigd. Op zondag 5 december is deze in de Ars en op zondag 12 december in de Maria van Eik en Duinen.
  • De viering van woensdag 8 december in de Emmauskerk is afgelast vanwege onderhoudswerkzaamheden in de kerk. In plaats daarvan is er woensdag 8 december in Maria van Eik en Duinen om 10.00 uur een woord en communie viering bij gelegenheid van het hoogfeest van Maria Onbevlekte Ontvangenis.

Ook met kerstmis is van belang dat er geen publieke vieringen zijn na 17:00 uur, de viering op Kerstavond is vervroegd naar 15.30 uur. Wel zal een besloten nachtmis om 22.00 uur gestreamd worden op het YouTube kanaal van de parochie. Voor alle vieringen rond kerst is aanmelden verplicht. Vanaf 20 december is dat mogelijk via Meevieren.nl.

In de nieuwsbrief kunt u onder meer lezen over het diocesaan themajaar, wat er binnen de parochie gedaan is tijdens de Werelddag van de Armen en hoe de wensboom actie ontvangen is.

U kunt deze nieuwsbrief ook als e-mail ontvangen, laat uw gegevens dan achter op het aanmeldformulier.

Bijlage