Inzameling voor Stichting Babyspullen

Naast financiële steun aan de Adventsactie ‘Gezonde start voor moeder en kind’ willen we de komende adventsperiode ook aanstaande en jonge ouders in Nederland die in armoede leven helpen. Dat doen wij door inzameling van babykleertjes en andere babyspullen voor de stichting Babyspullen. Deze stichting stelt onder andere voor aanstaande ouders in armoede, uit gedoneerde kleertjes en andere spullen, startpakketten samen die gratis ter beschikking worden gesteld. Leuk om te weten dat Radio 538 van 17 tot 24 december met haar jaarlijkse inzamelactie onder andere ook Stichting Babyspullen ondersteunt. De stichting heeft een landelijk netwerk van inzamelpunten. Na Kerstmis zullen wij de ingezamelde spullen bij een inzamelpunt in Den Haag Zuid brengen.

Als u nog goed te gebruiken babykleding of andere -spullen heeft, wilt u die dan op één van de komende zondagen en uiterlijk bij de viering op kerstavond mee naar de kerk nemen? Brengen bij de pastorie, op dagen dat daar een vrijwilliger van het secretariaat aanwezig is kan natuurlijk ook. U mag natuurlijk ook iets nieuws kopen en doneren. Heel fijn als u meedoet!

Aan een aantal artikelen heeft stichting Babyspullen structureel een enorme behoefte. Misschien dat u iets uit onderstaand verlanglijstje zou willen doneren?! U maakt daar een arm gezin in Nederland heel blij mee! Alvast bedankt!

  • Kleding & rompers in maat 50/56
  • Rompers in maat 74/80 en 92
  • Hydrofiele luiers en washandjes
  • Billendoekjes, verzorgingsproducten
  • Moltons, lakens of dekbedovertrekken ledikant
  • Kruiken