Jezus wil dat wij doorgaan.. KWD 16 mei

Beste kinderen en ouders.

Wat waren wij blij dat zich voor de KWD op 16 mei acht kinderen hadden aangemeld! Helaas waren op het laatste moment drie kinderen ziek geworden en konden zij er niet bij zijn. Voor hun maar ook voor andere die er niet bij waren vertellen wij hier wat wij die dag hebben gedaan.

We hebben even teruggekeken wat er van de week gebeurd is. Onze Meester, Jezus,  is van ons op een gekke manier vertrokken. Opeens werd het heel mistig en was Hij verdwenen. We zijn maar teruggegaan naar ons huisje en wachten af wat er gaat komen. Jezus had ons gezegd dat er iets in de lucht hangt maar we weten niet wat en wanneer. Wat lastig is dit.

Ook hebben we stilgestaan bij een moeilijke opdracht die Jezus heeft gegeven vlak voor zijn lijden en dood. Hij vertelde over de speciale band met ons en met Zijn Vader. Graag zou Hij zien dat we daarmee doorgaan ook als Hij er niet meer is. Bidden voor alle mensen op de aarde en houden van alle personen in onze omgeving. Hoe moeilijk dat ook is.

Om dit ook in tastbare vorm tot uitdrukking te brengen hebben we een speciaal puzzel opgelost of een tekening gekleurd. Met onderstaande link kan iedereen thuis het ook eens proberen.
https://www.samueladvies.nl/zondag/zondag-16-mei-2021-7e-zondag-van-pasen-jaar-b/

Zoals jullie weten houden wij de KWD twee keer per maand op de 1ste en de 3de zondagen. Omdat er in mei vijf zondagen zijn hebben wij besloten om een extra KWD op 30 mei te organiseren.
Deze KWD willen wij toewijden aan Maria, de Moeder van Jezus.

Wij hopen dat jullie allemaal gezond blijven en wij elkaar kunnen zien op 30 mei.

Met vriendelijke groet
meester André en juf Alena