Wandelen voor de Vastenactie

De wandelaars die binnen onze parochie wandelen voor Vastenactie hebben sinds de aanvang van de Veertigdagentijd bij elkaar al 282 km gelopen. Vooral vorige week hebben zij wind en regen getrotseerd.
Aan de actie ‘Wandelen voor een ander’ van Vastenactie doen ruim 300 lopers mee. Bij elkaar hebben ze een afstand van 20.373 km gelopen. Het was de bedoeling om met al die lopers samen een virtuele tocht van Sierra Leone naar Zambia te lopen, maar die afstand van 9200 km was binnen enkele dagen al bereikt. Daarom heeft Vastenactie de virtuele wandeltocht verlengd. Nu loopt de groep helemaal via het puntje van Zuid-Afrika weer terug naar Sierra Leone. Bij elkaar is nu de geplande afstand ruim 25.000 km en het ziet er naar uit dat dat wel zal worden gehaald. Dat betekent niet dat wie een aantal kilometers voor dit goede doel wil lopen, zich niet meer hoeft aan te melden. Voel je welkom om voor dit doel te wandelen en geef het gelopen aantal kilometers door aan het centraal parochiesecretariaat.

Het is natuurlijk ook de bedoeling dat we met onze wandelactiviteit geld voor Vastenactie ophalen om daarmee het mooie werk te steunen om voor kansarme jongeren in arme landen onderwijs mogelijk te maken en zo een beter toekomstperspectief te bieden.
Wil je dit project van Vastenactie financieel steunen en onze lopers een hart onder de riem steken, doneer dan eenvoudig een bedrag in de daarvoor bestemde digitale collectebus. Deze vind je via de link hieronder. Deze collectebus bevat inmiddels een bedrag van € 244,-, maar dat mag natuurlijk meer worden. Graag zelfs! Alvast veel dank!

https://vastenactie.digicollect.nl/rk-parochie-de-vier-evangelisten?utm_campaign=vastenactie&utm_content=new_action&utm_medium=email&utm_source=digicollect&utm_source=sendgrid&utm_medium=email&utm_campaign=website