Stagiair in onze parochie

De komende periode van ongeveer een half jaar zal een pater van de SVD, de orde waartoe ook pater Klemens behoort, bij ons in de parochie stage lopen. De afgelopen twee jaar heeft deze uit India afkomstige pater, Antony Varghese, zich vooral bezig gehouden met het zich eigen maken van de Nederlandse taal. In onze parochie gaat hij nu ervaring opdoen in het werken als priester in de Nederlandse context. Het pastoraal team is verheugd hem in ons midden te ontvangen en te mogen begeleiden. De huidige coronamaatregelen brengen helaas een beperking met zich mee ten aanzien van de participatie van Antony aan groepsactiviteiten buiten de vieringen, omdat deze nu niet/nauwelijks plaatsvinden, maar ook dat hoort tot de realiteit van het pastoraat op dit moment. Gezien zijn in de kennismakingsgesprekken getoonde betrokkenheid, leergierigheid en enthousiasme, hebben wij er vertrouwen in dat deze periode zowel voor Antony als voor de parochie een vruchtbare periode zal worden. Wij wensen Antony heel veel succes toe. In bijgaand document stelt hij zich aan u voor.
Introductie Antony Varghese stagiair