Net als andere jaren ook dit jaar een wensboomactie. Dit jaar alleen net wat anders.

U zult deze vast wel herinneren van voorgaande jaren. Een boom met wensen van kinderen met een chronische ziekte, en hun broertjes en zusjes, voor cadeautjes van Sint Nicolaas. De kinderafdeling van het Haags Medische Centrum kan dit jaar geen groot feest organiseren, maar wil voor deze kinderen wel voor verrassingen zorgen. Vandaar dat ze ons weer gevraagd hebben om door middel van de wensboomactie voor de cadeautjes te zorgen.
Omdat het aantal kerkbezoekers gelimiteerd is en u wellicht (nog) niet naar de kerk komt, maar misschien wel zou willen deelnemen aan deze wensboomactie, is het dit jaar (van 7 t/m 20 november) ook mogelijk om via de website aan deze actie deel te nemen.

Dat gaat op deze wijze:

  1. Ga naar de online verlanglijst. Daar staan ‘wensbriefjes’ klaar met op elk briefje de naam van een kind en zijn of haar cadeauwensen.
  2. Selecteer een ‘briefje’ door op ‘afstrepen’ te klikken. Er verschijnt dan een veld, waarin om uw e-mailadres wordt gevraagd.
  3. Vul uw e-mailadres in en klik nogmaals op ‘afstrepen’. U ontvangt in uw mailbox een bevestigingsbericht met de gegevens van het wensbriefje er in.
  4. Stuur dat bericht door naar diaken.josvanadrichem@p4ev.nl, graag voorzien van uw naam, telefoonnummer en de kerk waar u het pakketje zal brengen. Dit is om overzicht te houden door wie voor welke kinderen cadeautjes worden verzorgd. Na de actie worden uw gegevens vernietigd.
  5. Koop één of meer gewenste cadeautjes voor het betreffende kind voor in totaal ca. €10,-. Maak er met Sint-pakpapier een pakketje van en schrijf duidelijk de naam van het kind (op een sticker) op het pakket. Breng het uiterlijk maandag 23 november naar de kerk of pastorie. Zie voor tijden buiten de vieringen en adressen de contactpagina.

In de weekenden 7/8 en 14/15 november staan de bomen met een beperkt aantal wensen in onze kerken. Deze zijn vooral bedoeld voor de kerkbezoekers die niet over internet beschikken. Volg bij het kiezen van een wensbriefje en het noteren van uw gegevens de instructies van de vrijwilligers. Neem daarbij de coronaregels in acht. Handel verder als beschreven bij punt 5 hierboven.

Voor iedereen die aan de wensboomactie deelneemt: hartelijk dank voor uw inspanning en bijdrage!