Extra informatieochtend over de bedevaart naar Israël

Mocht u de informatiemiddag  op 3 maart in de pastorie van Maria van Eik en Duinen hebben gemist en interesse hebben om eventueel in de herfstvakantie (21 t/m 28 oktober 2018) mee te gaan naar Israeël, dan bent u van harte welkom op de extra informatiebijeenkomst, die wordt gehouden op zaterdagochtend 21 april  a.s. van 10.00 tot ca. 11.30 uur in de zaal van SWOP Keijzershof, Floralaan 102, Pijnacker-Zuid. Van Corina van der Ende, de reisleider die namens de Vereniging Nederlandse Bedevaarten (VNB) meegaat, en diaken Jos van Adrichem, ontvangt u dan meer gedetailleerde informatie over de reis, het programma per dag, de kosten, enzovoorts.
Wanneer u naar de informatiebijeenkomst wilt komen, stellen we het op prijs als u dat vooraf laat weten door een e-mailbericht of telefoontje aan Corina van der Ende (e-mail: c.vanderende@xs4all.nl; telnr: 06 46 64 48 00), of diaken Jos van Adrichem (e-mail: diaken.josvanadrichem@p4ev.nl; telnr: 06 46 52 49 82). Voor eventuele aanvullende informatie kunt u de website van de VNB raadplegen. Via deze link  http://www.vnb.nl/pelgrimsreizen/reis_boeking?reizID=1415    vindt u daar veel detailinformatie over de reis. Ook kunt u natuurlijk contact opnemen met Corina of Jos.

Er zijn ons opmerkingen ter ore gekomen dat de prijs van de reis mensen ervan weerhoudt om mee te gaan.  €1699,- p.p. op basis van een tweepersoonskamer is  zeker een behoorlijk bedrag , maar daar moet wel bij worden vermeld dat u naast dit bedrag in principe niets meer hoeft te betalen voor de reis; alle ontbijten, lunches en diners, en entrees van door de VNB georganiseerde ‘uitstapjes’ zijn in het bedrag inbegrepen.
De vliegreis had goedkoper gekund, maar er is bewust gekozen voor een rechtstreekse vlucht van Amsterdam naar Tel Aviv  waarbij we ook op een gunstig tijdstip arriveren, zodat we ’s avonds gewoon op tijd naar bed  kunnen en de volgende dag geen gemiste nachtrust hoeven in te halen. Hopelijk wegen deze voordelen, of misschien beter: voorwaarden voor een aangename reis, op tegen de hogere kosten die ze met zich meebrengen. Denk er daarom nog eens rustig over na of u deze mooie reis laat schieten of toch deze kans grijpt om een keer het Heilige Land te bezoeken.  Meld u zich dan wel op tijd aan, want op 1 juni a.s. loopt de termijn van inschrijven af. Wie weet tot ziens bij de informatiebijeenkomst op 21 april a.s

Diaken Jos van Adrichem