Bezinningsdagen voor 50-plussers

Van 8 t/m 11 april organiseert de Gemeenschap Emmanuel bezinningsdagen voor 50-plussers in Helvoirt, bij Tilburg. Thema is ‘Welke weg ga ìk’, een thema dat iedereen aangaat!
Welke waarden vind ik belangrijk voor mijn dagelijks leven? Of wordt mijn leven gevuld door de waan van de dag, door alles wat toch steeds gedaan moet worden? Welke keuzes maak ik voor mijn persoonlijk leven, welke weg maakt mij het gelukkigst? Daar gaan deze dagen over.

Dagelijks is er een inhoudelijk programma, die begint met een inleiding. Daarna is er uitwisseling in kleine groepen en vieren we de H.Mis.  Er is ook tijd voor ontmoeting, een wandeling en gezelligheid. U kunt familie, vrienden en kennissen ook mee vragen. We verblijven in Bezinningscentrum Emmaus, Udenhoutseweg 15,
5268 CG Helvoirt,  Tel.: 0411 – 64 37 25  info@emmausbezinningscentrum.nl

Meer informatie vindt u in de brochure,  Folder_50plus_dagen
of ga naar www.emmanuelnederland.nl
of bel 0346 567341 of  077 3828249.