Pauline Krikke maakt kennis met de kerken in Den Haag

De grote Sint Jacob neemt  in hartje Den Haag een centrale plaats in, maar ook in de harten van de Hagenezen/Hagenaars. Juist daarom was het een goed idee om de nieuwe burgemeester van Den haag daar kennis te laten maken met de kerken van haar stad en vooral ook met het werk dat de kerken doen. De twee Haagse Parochies waren goed vertegenwoordigd voor deze ‘inburgering’ van Pauline Krikke. Ds Koffeman heette haar met een bijzondere ‘preek’ welkom en vertelde daarin over de verschillende groepen die extra aandacht behoeven en van het werk dat voor deze mensen wordt gedaan. Vooral maar echt niet alleen door kerkmensen. De burgemeester liet weten dat zij al heel wat van het werk gezien had, maar ook dat zij in het najaar graag nog eens uitgebreid met de kerken in contact komt. Daarvoor was deze middag net weer iets te kort. Wij zien er naar uit!