Zaterdag 22 april Filmmiddag en maaltijd

Op zaterdag 22 april is wordt de film ‘On Golden Pond’ vertoond in de Bergerie van de Pastoor van Arskerk. Aansluitend is er een gezamenlijke maaltijd.

Geachte parochianen en buurtbewoners,

Op 2 november jl. deelden wij tgv Allerzielen met elkaar lief en leed bij een gezamenlijke lunch in de Bergerie van de pastoor van Ars-kerk.
Op zaterdag 22 april a.s. herhalen wij deze door velen van U gewaardeerde bijeenkomst, met een maaltijd van 17.00-18.30 uur.

We vieren het leven en delen dat met wie wil: de maaltijd staat open voor iedereen die wil delen in het feest van Pasen, het feest van de verrijzenis. We vieren dat het leven de dood overwonnen heeft.

Voorafgaand aan de maaltijd kunt u om 14.30 uur genieten van de film On Golden Pond.

Een klassieker uit 1981, goed voor 3 Oscars! Norman (Henri Fonda) en Ethel (Katharine Hepburn) Thayer verblijven in hun zomerhuisje, Norman wordt 80. Hun dochter Chelsea (Jane Fonda) komt ook met haar verloofde en stiefzoon. Chelsea merkt dat haar vader en stiefzoon een band krijgen die zij als kind altijd had willen hebben met haar vader.

U bent welkom om familie, vrienden, bekenden, buurtgenoten, etc. mee te brengen.

We vragen U wel u tevoren aan te melden bij: i.giezeman@hetnet.nl, of telefonisch/sms/app op 06-53543665; uiterlijk 20 april; een vrijwillige bijdrage wordt op prijs gesteld.

Aanmelding kan voor maaltijd en/of film; U hoeft niet naar beide te komen.

Pastoraatsgroep Pastoor van Ars kerk; Aaltje Noordewierstraat 4
Marga van Leest, Ineke Giezeman, Robert in den Bosch, Marianne de Jong

Nb: de eerstvolgende gezamenlijke maaltijd vindt plaats op 25 mei: lunch om 12.00 uur, na afloop van de H.Mis tgv Hemelvaart