HELP!! Adresboekje bijwerken

Lastig hoor, om al die adressen bij te houden. Dat geldt voor het adres- en telefoonboekje thuis, maar dat geldt ook voor uw parochie. Nu nog brengt de gemeente de parochie via via op de hoogte van adreswijzigingen, maar misschien is dat binnenkort afgelopen. Er ligt een wetsvoorstel om dat anders te regelen en de kerken van dat automatisme uit te sluiten. Daarmee raakt ons adresboek snel verouderd.  Dat mag natuurlijk niet gebeuren. U kunt helpen, want u kunt reageren op het wetsvoorstel (met een wat vreemde naam waardoor het lijkt dat het over een heel ander onderwerp gaat).  Naar de consultatie

Uw reactie kan zijn:
Ja ik wil reageren. Ik ben het er niet mee eens dat SILA niet langer gegevens krijgt verstrekt uit de BRP. Ik vind het van belang dat niet alleen de banken, maar ook de kerken op de hoogte blijven van adresmutaties van inwoners. De kerk levert een waardevolle bijdrage aan de samenleving!  Als participatie van belang is moeten wij ook de mensen blijven kennen.
Naar de consultatie

Bij een consultatie is anoniem reageren niet toegestaan. Daarom dient u uw naam en adres op te geven. Uw gegevens worden gebruikt voor het verwerken van de inzending. Uw reactie wordt onder vermelding van uw voorletter, achternaam en plaats gepubliceerd op de website. (U kunt ook aangeven dat uw gegevens niet openbaar worden gemaakt, dus niet vermeld worden op de website.)

Uw inzending is pas definitief nadat u uw inzending heeft bevestigd. Dit doet u door naar de e-mail te gaan die wordt verstuurd vanaf de site. In deze e-mail staat een link die u moet aanklikken waarna de definitieve bevestigingspagina opent. Vanaf dat moment is uw reactie pas ingezonden en wordt deze verder behandeld.