Vormelingen vol van vuur

201631101introvormelingenZondag 7 november vertelde pastor Pex ons over de komst van Willibrord naar de lage landen. Een monnik die uit Ierland kwam om ons vol vuur te overtuigen van het geloof in de liefde van Jezus en in de kracht van de Geest. Aan het eind van de viering ‘stormden’ tien jongeren binnen met hun fakkels om te laten zien hoe zij zelf in dat geloof en in onze kerk hun plek willen innemen. Veel van de gezichten kenden we al, maar nu hoorden wij ook weer hun namen, net als bij hun doopsel en bij hun Eerste Heilige Communie.

Als een wervelwind verdwenen ze weer uit onze kerk, op weg naar één van d eadnere kerken in onze parochie. Op weg, steeds op weg, steeds onderweg…

Deze zondagmorgen presenteerden de vormelingen zich in alle vier de kerken van onze parochie. Zij willen er graag bij horen en wij heten hen van harte welkom!