Bedevaart naar Kevelaer

Op 9 en 10 augustus organiseert de “Westlandse Processie” een bedevaart naar het heiligdom van Kevelaer. Pastoor J. Steenvoorden is de geestelijk begeleider van de bedevaart. Thema van de bedevaart is “Zalig de barmhartigen”.

Deelnemers
Deze bedevaart is een busreis met één overnachting. Ieder, jong, oud, student of gezin wordt uitgenodigd voor deze bedevaart. Het is mogelijk om een rollator of opvouwbare rolstoel mee te nemen. Bent u rolstoelafhankelijk en heeft u meer persoonlijke zorg nodig? Dan kijkt de organisatie samen met u naar de mogelijkheden.

Deelname voor een pelgrim bedraagt € 149,50 (toeslag éénpersoonskamer bedraagt € 20,00)

201620601gil-kevelaer-wateringenBedevaartprogramma
Dinsdag 9 augustus
Om 07.00 uur vertrekken we vanuit Wateringen per touringcar naar Kevelaer. Bij aankomst in Kevelaer zullen we ons tegoed doen aan koffie met wat lekkers. Nog voor de lunch brengen we onze bedevaartskaars naar de Genadekapel met aansluitend een korte rondleiding over het heiligdom. In de middag lopen we de grote kruisweg. Als dagsluiting van de eerste dag hebben we een kort programma in een kapel.

Woensdag 10 augustus
Na het ontbijt gaan we naar Kevelaer voor een eucharistieviering voor de Westlandse pelgrims. Daarna is er ruimte voor een bezoekje aan het stadje Kevelaer. Sinds meer dan 360 jaar bepaalt de bedevaart hier het dagelijks leven. Nog voor ons vertrek uit Kevelaer zullen we met een danklof onze bedevaart afsluiten. Vertrek uit Kevelaer ca. 15.30 uur, aankomst in Wateringen zo rond 18.30 uur.

Nadere informatie:
www.westlandsebedevaarten.nl
Uiteraard kunt u ook contact opnemen met
VNB T (073) 681 81 11 of E info@vnb.nl