Aankomende bedevaarten

Op 9 juli a.s. vindt de bedevaart naar Brielle plaats.  Informatie over deze bedevaart vindt u achter in de kerk. Er hangt een poster en er zijn flyers, tevens inschrijfformulieren, met informatie. In Brielle zullen we de 19 Martelaren van Gorkum, die in 1572 omwille van hun geloof werden vermoord herdenken. Ook zal in de bedevaartkerk een Heilige Deur geopend zijn, waar de pelgrims doorheen zullen gaan. Deze bedevaart kan met de fiets of met de bus worden gedaan. Op de flyers staan de vertrektijden en opstapplaats van de fiets en bus. De kosten voor de busreis zijn 20 euro, deelname met de fiets is gratis. Er kan voor 5 euro een lunch worden gereserveerd. Bij eventuele vragen over deze bedevaart kunt u bij mij terecht. Wacht niet te lang met inschrijven, want deze eindigt op 2 juli a.s.

Graag breng ik ook de bedevaart ‘Ontmoetingsronde Nederland’ onder uw aandacht. Deze 14 daagse fietsbedevaart voert u langs de randen van Nederland, van de Noordzeekust tot aan de Achterhoek en van Groningen tot aan Brabant. Iedere dag wordt er 100 km gefietst en iedere dag is er een pastoraal moment.  Het is ook mogelijk delen van deze bedevaart te fietsen, zelfs meedoen met 1 dag is mogelijk. Voor meer informatie kunt u bij mij terecht of bezoek de website van VNB: www.vnb.nl

Cisca van der Sluijs