Informatiemiddag Westlandse bedevaart naar Lourdes

In het Heilig Jaar van Barmhartigheid maar ook in het jaar dat de parochiefederatie Sint Franciscus tussen duin en tuin vijf jaar bestaat, organiseert RK Westland een bedevaart naar Lourdes van 17 t/m 22 mei 2016. Op zaterdag 27 februari 2016 is er een informatiebijeenkomst in de H. Machutuskerk, Choorstraat 103 te Monster, nabij de oudste Lourdesgrot van Nederland. Aanvang 14.00 uur.

Via een film en een PowerPoint-presentatie worden mooie beelden getoond van Lourdes en informatie gegeven over de bedevaart. Pastor Smulders die zelf ook meegaat naar Lourdes, zal u meer vertellen over het thema van de bedevaart ‘Barmhartig als de Vader’.

Iemand die op bedevaart gaat, wordt ook wel een pelgrim genoemd. De reden om op bedevaart te gaan, kan zijn dat hij of zij over het leven of God wil nadenken. Of om respect te betuigen aan een bijzonder iemand, inspiratie te verkrijgen, een poosje afstand te nemen van een hectisch bestaan, of om andere mensen te ontmoeten.

Doe u zelf een plezier en vraag in uw omgeving wie er mee gaat? Leuk om dit juist met uw ouders, kinderen, broers, zussen, vriendinnen, koorleden, werkgroepleden te doen. Samen op weg, samen betekenisvolle ontmoetingen.

Wilt U vóór die tijd al wat informatie ontvangen bel dan even met één van de contactpersonen of kijk op www.westlandsebedevaarten.nl