35 jaar Zonnebloem Loosduinen

De vrijwilligers Ben Groenewegen, Riet van Rijn, Siny Nijmeijer, Gerda van Poeteren,  Riet van der Lans en Wil Boon kregen van stadsdeeldirecteur Harm Benthem een stadspenning en een oorkonde uitgereikt, omdat dat zij zich al meer dan 15 jaar hebben ingezet voor de Zonnebloem.

Riet van der Lans, Lien van der Heijde en Trees Steens kregen een eervolle vermelding voor meer dan 15 jaar vrijwilligerswerk bij de Zonnebloem. Zij hadden al eerder een stadspenning gekregen voor hun overige vrijwilligerswerk.

Woensdag 16 december vierde De Zonnebloem Loosduinen haar 35 jarig bestaan met een feestelijke Kerstlunch in de kantine van voetbalvereniging GDA. Daar waren 22 vrijwilligers en 55 gasten van de Zonnebloem aanwezig.

Iemand een fijne dag bezorgen, wat kleur geven aan iemands leven, bezoek aan huis, dagreizen en vakanties voor mensen voor wie dat vanwege een fysieke beperking niet meer zo vanzelfsprekend is, dat is het werk van De Zonnebloem. Voor volgend jaar staat een wandelclub op de planning, waarbij een aantal gasten van de Zonnebloem Loosduinen regelmatig gezellig mee naar buiten wordt genomen.

De Zonnebloem Loosduinen heeft 35 vrijwilligers. De  Zonnebloem Loosduinen bezoekt meer dan 50 gasten aan huis en heeft daarnaast nog zo’n 40 gasten die regelmatig mee gaan met de activiteiten van de Zonnebloem.

Heeft u interesse in (flexibel) vrijwilligerswerk of zou u als gast in aanmerking willen komen voor bezoek neem dan contact op met Regina van Rijckevorsel, voorzitter, tel. 06-50208233 of stuur een email naar zonnebloemlsd@gmail.com. Voor meer informatie zie ook de website van De Zonnebloem.