Wilt u meewerken aan een kerstbrunch voor eenzamen?

Wie helpt mee met het verzorgen van een kerstbrunch voor eenzamen? Op dagen dat anderen gezellig met hun familie of vrienden samen zijn, voelen eenzame mensen zich vele malen meer eenzaam dan anders. Eerste kerstdag is zo’n dag bij uitstek.

Omdat wij als christenen geroepen zijn om ons over de eenzame medemens te ontfermen, is het plan opgevat om op deze dag ( 25 december a.s.) speciaal voor hen een brunch te organiseren. Deze brunch kan alleen plaatsvinden als voldoende vrijwilligers zich daarvoor willen inzetten. Heb je voor eerste kerstdag nog geen plannen en kan je best een paar uurtjes van huis om mee te helpen, meld je dan snel aan (uiterlijk 20 november a.s.) bij diaken Jos van Adrichem, via diaken.josvanadrichem@rkparochiedevierevangelisten.nl   of bij het secretariaat van de Emmauskerk (070-366 55 62). Zeker weten dat de dankbaarheid van deze mensen jou een goed kerstgevoel zal bezorgen.
Tip: kom helpen met het hele gezin of met vrienden. Het is weer eens een andere kerstactiviteit om met elkaar te doen! Degenen die zich hebben aangemeld, krijgen eind november bericht of de brunch op eerste kerstdag doorgaat. Geef bij aanmelding dus duidelijk je contactgegevens door.