Afscheid Blauwe Zusters en Henk van Holsteyn

Op zondag 27 september nemen wij afscheid van De Blauwe Zusters. Zij waren actief vanuit de Pastoor van Arskerk sinds oktober 2009. Met ingang van 1 oktober 2015 zetten zij hun werk voort vanuit de kerk van de H. Antonius van Padua aan de Fluwelen Burgwal. De zusters zullen daar zorg dragen voor openstelling van het kerkgebouw als huis van gebed.
Wij nemen ook afscheid van Henk van Holsteyn. Henk heeft 20 jaar gezorgd voor het beheer van de aula. Dankzij Henk kunnen wij onder het genot van een kopje koffie elkaar ontmoeten na de mis, hij zorgde ook voor de verhuur van de aula, het aanvullen van diverse voorraden en het controleren van de schoonmaak. Na 20 jaar gaat Henk verhuizen naar Het Westland. De parochiegemeenschap wenst Henk een levensavond in goede gezondheid.