Misdienaars en acolieten in het zonnetje gezet

Tijdens de themaviering van 14 juni van de werkgroep Kerk en Samenleving met als thema “Het ontluikend zaadje” zijn de acolieten en misdienaars van de geloofsgemeenschap Emmaus in het zonnetje gezet.  De groep acolieten en misdienaars is 22 personen groot. Op twee verhinderden na, deze hadden reeds andere verplichtingen, was de groep compleet en nam deel aan de viering.

Als blijk van waardering is de groep op 13 juni naar Duinrell geweest, zie het verslag van deze dag elders op de website. Een aantal misdienaars heeft de geloofsgemeenschap mondeling verslag gegeven van hun geslaagd dagje Duinrell.

De werkgroep Kerk en Samenleving heeft de groep acolieten en misdienaars als blijk van waardering voor hun dienstbaarheid een kleine attentie gegeven. Pastoor Dernee overhandigde Samuel van Leeuwen, die al 1 jaar als misdienaar functioneert, een oorkonde en is Samuel daarmee officieel tot misdienaar benoemd.

Peter The

DSC_0040MisdienaarsComp