Een geslaagd dagje uit naar Duinrell

Op zaterdag 13 juni zijn de misdienaars , acolieten en het kinderkoor Emmaus van de Parochie de Vier Evangelisten samen een dag uit geweest naar Duinrell. In de vroege ochtend zijn ze vertrokken vanuit de diverse kerklocaties en via het Centraal Station van Den Haag is bus 444 naar Duinrell genomen. Een deel van de kinderen tot en met twaalf jaar zijn met de auto naar Duinrell gegaan. De sfeer zat er goed in en direct na aankomst is bij de ingang een groepsfoto gemaakt. Na een tijdstip te hebben afgesproken voor de gezamenlijke lunch, heeft de groep zich opgesplitst in kleinere groepjes. Een deel is direct naar het Tikibad gegaan om een frisse duik te nemen en van de waterglijbanen af te glijden.

`MisdienaarsKinderkoorDuinrelCOmpNew

Een aantal durfals hoefde niet lang na te denken en is direct naar de angstaanjagende attracties gegaan. Neem nu de waterspin waar je met 40 mensen tegelijk over de kop gaat. Of gelijk maar een ruige rit in de Falcon. Je gaat loodrecht 22 meter omhoog en in een kaarsrechte duikvlucht snel je weer naar beneden. De looping, kurkentrekkers en onstuimige bochten die je nog te wachten staan, zijn allemaal even heftig! Maar topattractie was wel de achtbaan Dragonfly. In deze achtbaan van 361 meter lang en met een toppunt van 15 meter hoog vlieg je in een spannende rit als het ware tussen de bomen door. Deze achtbaan zal je niet snel vergeten!

De dag werd afgesloten met een geslaagd bezoek aan het pannenkoekenhuis buiten het pretpark. Het waren prima pannenkoeken en het pannenkoekenhuis had helemaal geen moeite om ons grote gezelschap van 60 personen professioneel van overheerlijke pannenkoeken te voorzien. Met de Duinrellbus zijn we naar het Centraal Station van Den Haag gereden en zijn de groepen met bus en tram weer naar de diverse kerklocaties vertrokken. Het was een geslaagd gezamenlijke dagje uit.

Peter The