Volleybaltoernooi Inside Out

20140419_InsideOutVooleybaltoernooi5Op zondag 19 april deed jongerengroep Inside Out voor het eerst mee aan het volleybaltoernooi georganiseerd door RKJ Leiden.

Om 08:30 verzamelden de jongeren zich op de locatie Maria van Eik en Duinen. We zijn met z’n allen naar Leiden gereden waar er eerst een Eucharistieviering plaats vond in de Lodewijkkerk.
Hierna gingen we naar sporthal de Fluit in Leidschendam, alwaar we eerst een tijdje konden inspelen en konden wennen aan de speelvelden.

Om 13:00 begon het toernooi. Wij waren ingedeeld in Poule 1. Onze eerste wedstrijd was tegen RKJ Delft. Dit was een spannende wedstrijd, maar we verloren de wedstrijd helaas.
De 2de wedstrijd tegen Jacobs Ladder liep niet lekker en deze verloren we met groot verschil. Echter dit mocht de pret niet drukken.
Met de hele groep werd er gesproken over een nieuwe basis in het veld. En dit had effect, want in de derde wedstrijd tegen Ariens Catholics Students speelden we veel zekerder. De wedstrijd eindigde uiteindelijk in een gelijkspel.

De 4de wedstrijd moesten we spellen tegen La Rock Star. In deze wedstrijd hadden we de overhand en wonnen dus ruim. En ook de 5de wedstrijd tegen RKJ Lisse hebben we ruim kunnen winnen.20140419_InsideOutVooleybaltoernooi7
De 6de en laatste wedstrijd in de poule was tegen Hapvogels. Hier hadden we meer moeite, maar uiteindelijk wonnen we met 1 punt verschil.

We zijn derde geëindigd in de poule en dat was net niet genoeg om de halve finale te mogen spelen. Dat mocht de pret niet drukken, want wij hadden een leuke middag gehad.

Na de finale, die werd gewonnen door het B-team, vond de prijsuitreiking plaats. Hier werden we naar voren geroepen om de JP-bokaal in ontvangst te mogen nemen. Dit is de wisselbeker voor de sportiefste ploeg van het toernooi. Dit is een mooie prijs voor een zeer geslaagd toernooi!!

Inside Out