Jong voor Oud 2015

Op zondag 22 maart was het weer zover. In de locatie Emmaüs aan de Leyweg werd een gezellige middag voor onze ouderen georganiseerd, samen met de jongeren van Inside Out.

Het was schitterend weer buiten dus onze ouderen konden voor aanvang van de middag gezellig op het kerkplein genieten van de zon, terwijl de jongeren en enkele parochianen van de Emmaus druk bezig waren met de laatste voorbereidingen. In de kapel werden de acts nogmaals ingestudeerd, gerepeteerd en na een soundcheck, konden de ouderen naar binnen voor het begin van een gezellige middag.

De jongeren van Inside Out hadden als koppel of met z’n drietjes een act van dans, zang en ander vermaak, voor de ouderen opgevoerd. Ook Gerda en Corrie van de werkgroep Kerk en Samenleving waren als acts van de partij. Het publiek mocht op een winnaar stemmen, en dat is niemand anders dan Corrie geworden met haar act. Daarna was er tijd voor een quiz. Jong tegen oud en met 1 punt verschil wonnen de jongeren de quiz. Bij het publiek waren Richard, Jos en Johnny de winnaar. (ze deden de quiz wel samen). En natuurlijk werd er afgesloten met een potje bingo, waarbij verschillende parochianen leuke prijsjes hebben gewonnen.

Om een uur of vier was de middag afgelopen en konden de ouderen na een hele leuke middag te hebben gehad weer op huis aan. Namens Inside Out en de vrijwilligers van de Emmaüs, dank aan de ouderen voor de gezellige middag en hopelijk tot snel.

Groetjes
Inside Out.