Bijzondere zesdaagse reis voor 50-plussers naar Paray-le-Monial

Van 15 tot 20 juni 2015 organiseert de Gemeenschap Emmanuel een bijzondere reis voor 50-plussers naar de stad van het Heilig Hart, Paray-le-Monial in Midden-Frankrijk. In dit plaatsje is Jezus in de 17de eeuw verschenen aan een kloosterzuster.

Op de schitterende fresco in de visitatiekapel in Paray-le-Monial is te zien hoe de Heilige Margaretha Maria Alacoque Christus voor zich zag. Hij toonde Zijn Heilig Hart en zei daarbij: ‘Zie hier het Hart dat de mensen zo heeft liefgehad’. Jaarlijks komen er –vooral in de zomermaanden- honderdduizenden jongeren, gezinnen en ouderen naar deze Franse plaats om deze woorden tot zich te laten doordringen.2015_03_25_50plusreisParayLeMonial

Op het programma staan boeiende lezingen, bezoek aan de verschijningsplaats, gezongen ochtend- en avondgebed, gezamenlijke maaltijden en tijd voor ontspanning. Een van de deelnemers van voorgaande jaren zei: “Er werd met elkaar gewandeld, gelachen, gezongen en gebeden. Het plaatsje Paray ervoer ik als een oase van rust. Een stukje hemel op aarde.” De reis wordt begeleid door een Nederlandse priester.

Vervoer is per luxe touringcar en het verblijf op basis van volpension in een goed hotel in Paray-le-Monial. Kosten zijn €430,- p.p. voor een tweepersoonskamer. Voor een eenpersoonskamer komt er een toeslag van € 65 bij.

Meer informatie en aanmelding: www.emmanuelnederland.nl of bel: 077 382 82 49