Informatiebijeenkomst jongerenprogramma M25

Op zondagmiddag 22 februari is er om 12.30 uur een jongerenbijeenkomst over M25 in de Emmauskerk

M25
Op zondag 1 maart gaat M25 (spreek uit: M-Twenty Five) Den Haag Zuid van start. Deze afkorting staat voor ‘Matteüs 25’, het hoofdstuk uit het Matteüsevangelie dat gaat over de werken van barmhartigheid. De activiteiten van M25 zijn gericht op het doen van goede dingen voor mensen die op de één of andere manier niet zo goed mee kunnen met de maatschappij waarin we leven. Ze kunnen het bijvoorbeeld financieel niet breed hebben, geen huis hebben, ziek zijn of een handicap hebben, niet veel meer kunnen doen vanwege ouderdom, eenzaam zijn of misschien wel in de gevangenis zitten. Als je 12 jaar of ouder bent en je iets wilt doen voor een ander, meld je dan aan om lid te worden van M25 Den Haag Zuid. We hopen met een leuke groep van start te gaan en deze mensen op onze manier te kunnen helpen. Het belangrijkste is dat we ze aandacht geven en laten merken dat ze er ook bij horen.
Lid worden van M25 wil niet zeggen dat je alleen maar aan het werk bent voor anderen. Om als M25 groep voor anderen klaar te kunnen staan, moeten we samen plezier hebben in het werk dat we doen, van elkaar weten waar we goed en minder goed in zijn en het vooral ook gezellig hebben met elkaar. Daarom komen we elke eerste zondag van de maand, van 12.15 tot uiterlijk 14.30 uur, samen op onze thuisbasis, de Titus Barndsmakerk, Kamperfoeliestraat 279. De activiteiten die we voor anderen doen, vinden op verschillende dagen plaats. Daarvoor is tot de zomervakantie een programma opgesteld (zie de afbeelding op deze pagina). Deelname aan deze activiteiten gaat altijd onder begeleiding en is niet verplicht. Per activiteit kun je je inschrijven. Op 1 maart gaan we dus van start. Je mag deze middag niet missen, want het wordt een super gezellige bijeenkomst en we hebben een dolenthousiaste gast.

Als je eerst nog meer wilt weten over M25, kom dan a.s. zondagmiddag 22 februari om 12.30 uur naar de jongerenbijeenkomst in de Emmauskerk, Leyweg 930. Dan zullen Steven en Jennifa nog meer ins en outs over M25 vertellen.

Namens de begeleiders van M25,
Jos van Adrichem, diaken