Een totaaloverzicht van de vieringen is te vinden op de vieringenpagina.

Evenement details:

• do

Alpha-cursus in onze parochie

18:00Maria van Eik en Duinen

Vanaf donderdagavond 19 september a.s wordt de Alpha-cursus aangeboden in de pastorie van Maria van Eik en Duinen. In de Spirit die begin september uitkomt en op de flyers die u in de kerk vindt, kunt u meer over de Alpha-cursus lezen.

Voor de verzorging van de cursusavonden (steeds op donderdag) zijn wij op zoek naar een aantal extra vrijwilligers die een gesprek in een kleine groep kunnen/willen begeleiden én vrijwilligers die de maaltijd, waarmee elke Alpha-avond begint, mee willen verzorgen. Heeft u belangstelling voor deze vrijwilligerstaken, meld u zich dan bij pater.klemenshayon@p4ev.nl of diaken.josvanadrichem@p4ev.nl of telefonisch via 070 3979413 (secretariaat Maria van Eik en Duinen).