Een totaaloverzicht van de vieringen is te vinden op de vieringenpagina.

Evenement details:

• do

Nachtwake

20:30 uur-6.00 uurEmmaus

In de nacht van Witte Donderdag op Goede vrijdag proberen we, net als de leerlingen van Jezus, bij Hem te waken. Na de Witte Donderdagviering in de kerk, kijken we gezamenlijk ‘The Passion’ die dit jaar live wordt uitgezonden vanuit Dordrecht. Daarna zullen er de nacht naar Goede Vrijdag in stilte, afgewisseld door gebed of gezang, een Nachtwake zijn . Wie wil sluit zich er in stilte bij aan. Het aanbod van de nachtwake is een antwoord op de vraag van de Heer in de uren van het verraad: „Konden jullie dan niet één uur wakker blijven met mij?”  (Mt 26,40). Tijdens de nachtwake bij Christus willen we inderdaad bij Hem blijven en bidden voor allen die om welke reden dan ook het leven als een nacht ervaren, we waken daarom bij Christus onze Heer en bij zoveel anderen. Tijdens de nachtwake liggen er boekjes ter meditatie.
    Informatie: parochiebureau geloofsgemeenschap Emmaus 070 - 3665562
    De wake wordt om 6.00 uur afgesloten met een sober ontbijt.