Een totaaloverzicht van de vieringen is te vinden op de vieringenpagina.

Evenement details:

 • do
  15
  sep
  2022
  zo
  18
  sep
  2022

  Bezinningsweekend

  Ga je mee op bezinningsweekend bij de Norbertijnen in Hierden?

  Even tot rust komen. Even de dingen die me dagelijks bezighouden loslaten. Even bijzondere aandacht schenken aan mijn relatie met anderen, met de schepping en met God. Als je daar ook naar verlangt, dan is dit weekend bij de Norbertijnen in Hierden misschien iets voor jou! We verblijven met onze eigen groep in ‘De Boerderij’, het gastenverblijf van priorij ‘De Essenburgh’, waar we ook de maaltijden gebruiken en samenkomen voor gesprekken en oefeningen. We zullen (deels) meevieren en -bidden met de zusters en broeders van de priorij. Ook zal er tijd voor ontspanning en gezelligheid zijn.
  Het bezinningsweekend is gepland van donderdagmiddag 15 tot en met zondagmiddag 18 september 2022. Als je mee wilt, meld je dan uiterlijk 1 september a.s. aan bij het centraal parochiesecretariaat. Op woensdagavond 7 september houden we voor de deelnemers een informatie-/ voorbereidings-avond. We zullen dan o.a. het programma-thema introduceren en praktische
  zaken bespreken, zoals het vervoer naar Hierden en terug, dieetwensen en betaling. Wat de kosten betreft: deze zullen (exclusief reiskosten) zo’n € 175 tot € 200 bedragen.