Een totaaloverzicht van de vieringen is te vinden op de vieringenpagina.

Evenement details:

• zo

Oecumenische Vrededienst

10.00 uurBergkerk, Daal en Bergselaan 50A

In het kader van de vredesweek een oecumenische vrededienst in de Bergkerk aan de Daal en Bergselaan 50A.
    De viering begint om 10.00 uur. In de H. Familiekerk (Titus Brandsma) is er dan geen viering.
    U kunt zich voor de dienst in de Bergkerk aanmelden door een mail te sturen naar bkreserverenkerkdienst@xs4all.nl. Alleen als u geen mail kunt versturen, kunt u bellen met koster Leonore Brons op nummer 06 - 8148 6757. Als u daar geen gehoor krijgt, kunt u bellen met Joost Smits 070 – 3683966. Wilt u in uw mail of aan de telefoon graag aangeven, dat u gemeentelid of bezoeker van de Heilige Familiekerk bent? Dit opdat de beschikbare plekken rechtvaardig worden verdeeld. Wij vragen u uiterlijk vrijdag voor de dienst uw reservering door te geven. U ontvangt een bevestiging van uw reservering. Wanneer er zich te veel mensen aanmelden, wordt u wellicht gebeld dat u helaas niet kunt komen."