Een totaaloverzicht van de vieringen is te vinden op de vieringenpagina.

• zo
    jul
    10.30 uurPastoor van Ars kerk

Een feestelijke woord- en communieviering met medewerking van kinderkoor Alle-4 aan het begin van de vakantie. Gezinnen met jonge kinderen zijn hier van harte bij uitgenodigd. Meldt u zich wel vooraf aan, want er mogen echt niet meer mensen (volwassenen en kinderen) deelnemen dan er ‘veilige’ zitplaatsen zijn.
    (meer…)

• di
    aug
    11.00 uurPastoor van Ars kerk

H. Mis bij gelegenheid van de sterfdag van de heilige Johannes Marie Vianney, beter bekend als de pastoor van Ars, patroon van onze kerk.
    In de homilie zal pater Vervooren stil staan bij het thema 'het goede doen' in het licht van barmhartigheid als levenswerk van de H. Pastoor van Ars.
    Muzikale begeleiding door Leo Hartman aan het orgel en 'Blanchesse' met religieuze werken van Beethoven.

Ook voor deze H. Mis dient u zich t.z.t. aan te melden.