Een totaaloverzicht van de vieringen is te vinden op de vieringenpagina.

• do
    18:00Maria van Eik en Duinen

Vanaf donderdagavond 19 september a.s wordt de Alpha-cursus aangeboden in de pastorie van Maria van Eik en Duinen. In de Spirit die begin september uitkomt en op de flyers die u in de kerk vindt, kunt u meer over de Alpha-cursus lezen.

Voor de verzorging van de cursusavonden (steeds op donderdag) zijn wij op zoek naar een aantal extra vrijwilligers die een gesprek in een kleine groep kunnen/willen begeleiden én vrijwilligers die de maaltijd, waarmee elke Alpha-avond begint, mee willen verzorgen. Heeft u belangstelling voor deze vrijwilligerstaken, meld u zich dan bij pater.klemenshayon@p4ev.nl of diaken.josvanadrichem@p4ev.nl of telefonisch via 070 3979413 (secretariaat Maria van Eik en Duinen).

• za
    11.00-16.15 uurPastoor van Ars kerk

Op zaterdag 21 september staat de Pastoor van Arskerk open voor Parels van Loosduinen: wijkbewoners laten hun bijzondere hobby of activiteit zien en beleven.
    (meer…)

• 18.00-21.30 uurPastoor van Ars kerk

Vanwege wereld-Alzheimerdag deze film over een 50-jarige docent taalkunde die op het toppunt van haar carrière te maken krijgt met verval van haar geheugen. Met de diagnose ‘Alzheimer’ moet deze sterke vrouw ‘dealen’ met de gevolgen die haar leven drastisch zullen veranderen. (meer…)

• zo
    10:00Emmauskerk

Een speciale Eucharistieviering met kinderzegen aan het begin van het nieuwe school- en werkseizoen.  Het kinderkoor 'Alle-4' zal in deze viering zingen.
    Na de viering treedt verhalenverteller Kees Posthumus op met zijn theaterprogramma 'Dwars door de Bijbel'.
    (dus niet op 15 september zoals in het boekje 'Den Haag Zuid doet..' is aangegeven)

14.00-16.00 uurPastoor van Arskerk

In 2020 is het 75 jaar geleden dat Dietrich Bonhoeffer werd vermoord. Zijn leven en zijn werk zijn nog altijd een bron van inspiratie. In het werkschrift ‘Bonhoeffer75’ werden zijn gedichten en gebeden in gevangenschap opnieuw vertaald en voorzien van her-dichtingen en gespreksvragen. De vraag: ‘Wie ben ik?’ (titel van één van zijn gedichten) is een leidraad. (meer…)

14.00-16.00 uurPastoor van Arskerk

Pater Frans Vervooren begeleidt dinsdag 17 september, 15 oktober en 19 november in de Bergerie een leerhuis over de meer dan 750 jaar geleden geboren Meister Eckhart (1260-1327). (meer…)

• vr
    zo
    Titus Brandsma

Buurtbewoners en parochianen tonen een rijke variatie aan kerststallen. Verzamelingen van voorstellingen van de geboorte van Jezus over de eeuwen heen. Heeft u een bijzondere kerstgroep en wilt u deze laten zien, meld u zich dan aan... Dat kan bij het secretariaat van de Titus Brandsma. De openingstijden worden op een later tijdstip dit jaar bekend gemaakt.

feb

mrt