Een totaaloverzicht van de vieringen is te vinden op de vieringenpagina.

feb
    14.00-16.00 uurPastoor van Arskerk

In 2020 is het 75 jaar geleden dat Dietrich Bonhoeffer werd vermoord. Zijn leven en zijn werk zijn nog altijd een bron van inspiratie. In het werkschrift ‘Bonhoeffer75’ werden zijn gedichten en gebeden in gevangenschap opnieuw vertaald en voorzien van her-dichtingen en gespreksvragen. De vraag: ‘Wie ben ik?’ (titel van één van zijn gedichten) is een leidraad. (meer…)

• vr
    feb
    15.00 uurPastoor van Ars kerk

Elke vrijdagmiddag in de veertigdagentijd houden we een meditatieve bijeenkomst aan de hand van de staties van de kruisweg. We gebruiken daarbij beelden van verschillende kunstenaars en teksten uit verschillende bronnen.

18.00 uurMaria van Eik en Duinen

In de veertigdagentijd worden afwisselend bij de vier geloofsgemeenschappen sobere maaltijden gehouden. Tijdens de maaltijden informeren we u graag meer over het vastenactieproject, staan we stil bij de medemens die we met het project steunen en houden we een collecte ten behoeve van het project. U bent van harte welkom!

14.15 uurEmmaus

• 15.00 uurPastoor van Ars kerk

• zo
    12.00 uurTitus Brandsma

• 18.00 uurPastoor van Ars kerk

Na de maaltijd kijken we de film 'Il Vangelo Secondo Matteo', een filmklassieker uit 1964 en volgens velen de mooiste bijbelverfilming uit de geschiedenis.

• vr

jun