Een totaaloverzicht van de vieringen is te vinden op de vieringenpagina.

• do
    18:00Maria van Eik en Duinen

Vanaf donderdagavond 19 september a.s wordt de Alpha-cursus aangeboden in de pastorie van Maria van Eik en Duinen. In de Spirit die begin september uitkomt en op de flyers die u in de kerk vindt, kunt u meer over de Alpha-cursus lezen.

Voor de verzorging van de cursusavonden (steeds op donderdag) zijn wij op zoek naar een aantal extra vrijwilligers die een gesprek in een kleine groep kunnen/willen begeleiden én vrijwilligers die de maaltijd, waarmee elke Alpha-avond begint, mee willen verzorgen. Heeft u belangstelling voor deze vrijwilligerstaken, meld u zich dan bij pater.klemenshayon@p4ev.nl of diaken.josvanadrichem@p4ev.nl of telefonisch via 070 3979413 (secretariaat Maria van Eik en Duinen).

• zo
    10:00Emmauskerk

Een speciale Eucharistieviering met kinderzegen aan het begin van het nieuwe school- en werkseizoen.  Het kinderkoor 'Alle-4' zal in deze viering zingen.
    Na de viering treedt verhalenverteller Kees Posthumus op met zijn theaterprogramma 'Dwars door de Bijbel'.
    (dus niet op 15 september zoals in het boekje 'Den Haag Zuid doet..' is aangegeven)

• vr
    zo
    Titus Brandsma

Buurtbewoners en parochianen tonen een rijke variatie aan kerststallen. Verzamelingen van voorstellingen van de geboorte van Jezus over de eeuwen heen. Heeft u een bijzondere kerstgroep en wilt u deze laten zien, meld u zich dan aan... Dat kan bij het secretariaat van de Titus Brandsma. De openingstijden worden op een later tijdstip dit jaar bekend gemaakt.