Een totaaloverzicht van de vieringen is te vinden op de vieringenpagina.

• wo
    Emmaus

Als afsluiting van de Mariamaand wordt in de Emmaus u de mogelijkheid gegeven om een Marialof bij te wonen.

• vr
    13.30 uurEmmauskerk

Het oecumenisch vredesgebed wordt elke eerste vrijdag van de maand gehouden, bij goed weer op het kerkplein van de Emmauskerk, en anders in de kerk. Om 13.30 uur vangt het gebed aan. Het is, zeker in deze tijd, met allerlei spanningen en grote en kleine conflicten in de wereld, heel belangrijk om voor de vrede te blijven bidden. Goed om dat met elkaar te doen. U bent van harte uitgenodigd!

• vr
    13.30 uurEmmauskerk