Een totaaloverzicht van de vieringen is te vinden op de vieringenpagina.

aug
    14.00 - 16.00Pastorie Maria van Eik en Duinen

• wo
    16.30 u aanvang koken, 18.00 u aanvang maaltijdPastorie Maria van Eik en Duinen

Onder leiding van diaken Jos van Adrichem wordt een maaltijd gekookt en gegeten waarin ingrediënten verwerkt zijn waarover we in de Bijbel kunnen lezen. Tijdens de maaltijd laten we de betreffende Bijbelfragmenten klinken. Bijbels culinair gaat door bij aanmelding van minimaal 10 personen. Meld u aan bij het secretariaat van Maria van Eik en Duinen mariavaneikenduinen@p4ev.nl of 070 3979413.

14.00 - 16.00 uurPastorie Maria van Eik en Duinen

• di
    11.00 - 12.30 uurPastorie Maria van Eik en Duinen

Willy Hoogendoorn geeft een inleiding over het thema: Een goede dood. Wanneer sterf je een goede dood, wat vereist een goede dood, wat is bepalend of beslissend voor een goede dood? Met inzichten vanuit de geestelijke zorg, de medische wereld, laat zij zien dat een goede dood mogelijk is. Na afloop van dit thema is er gelegenheid om met elkaar te lunchen. Een financiële bijdrage wordt op prijs gesteld.

14.00 - 16.00Pastorie Maria van Eik en Duinen

• za
    20.00 uurPastorie Maria van Eik en Duinen

Capella sine Nomine zingt vanavond koorarrangementen van bekende componisten, zoals het Agnus Dei van Barber, Requiem Aeternam van Bach en Lux Aeterna van Elgar.

Toegang en programma boekje is gratis, na afloop wel een schaalcollecte voor de onkosten.

• za
    19.00 uurMaria van Eik en Duinen

Naast het gedenken van de overledenen tijdens de viering van Allerzielen, gaan wij na de viering in de kerk van Maria van Eik en Duinen naar onze begraafplaats St. Jozef waar nabestaanden een grafkaars bij het graf van hun dierbare kunnen plaatsen en het graf kunnen laten zegenen.

14.00 - 16.00 uurPastorie Maria van Eik en Duinen

Een gezellige middag voor vrouwen die zich verbonden voelen met de parochie. Creativiteit, ontspanning, leerzaam en vooral gezelligheid.

• vr
    zo
    Titus Brandsma

Buurtbewoners en parochianen tonen een rijke variatie aan kerststallen. Verzamelingen van voorstellingen van de geboorte van Jezus over de eeuwen heen. Heeft u een bijzondere kerstgroep en wilt u deze laten zien, meld u zich dan aan... Dat kan bij het secretariaat van de Titus Brandsma. De openingstijden worden op een later tijdstip dit jaar bekend gemaakt.