Een totaaloverzicht van de vieringen is te vinden op de vieringenpagina.

14.00-16.00 uurPastoor van Ars kerk

In de samenleving en de kerken blijft de discussie over goed en kwaad actueel. De aloude vraag naar zingeving is hiermee verbonden.
    We diepen het thema uit aan de hand van twee boeken 'De zin van het leven. Gesprekken over de essentie van het bestaan' van F. Obbema en 'Het raadsel van goed en kwaad. Over wat mensen beweegt' van Christien Brinkgreve. Ook wordt een relatie gelegd met hoofdstuk 18 uit het Evangelie volgens Lucas.

Iedereen is welkom, er zijn geen kosten. De maximale capaciteit is 30 personen, met inachtneming van coronamaatregelen. Daarom wordt aanmelding bij c.montes@hetnet.nl of via de Ars telefoon (070-3257269) op prijs gesteld.

• wo
    13.30-16.30 uurTitus Brandsma

Troost vinden bij elkaar. Dierbare herinneringen delen aan de hand van voorwerpen met emotionele waarde. Voor allen die in deze donkere najaarsdagen een dierbare missen, biedt de parochiƫle contactgroep rouw en verlies een moment van bezinning en bemoediging.

Aanmelden bij het secretariaat van de geloofsgemeenschap Titus Brandsma

• ma
    19.00 uurMaria van Eik en Duinen

Naast het gedenken van de overledenen tijdens de viering van Allerzielen in onze kerken, gaan wij, na de viering in de kerk Maria van Eik en Duinen, naar onze begraafplaats Sint Jozef, waar nabestaanden een grafkaars bij het graf van hun dierbare overledene kunnen plaatsen en het graf kunnen laten zegenen.