Een totaaloverzicht van de vieringen is te vinden op de vieringenpagina.

• za
    jul
    11.00 uur

De viering van de Nationale Bedevaart Brielle op zaterdag 11 juli is vanaf 11.00 uur te volgen op www.martelarenvangorcum.nl.
    (meer…)

• di
    za
    Maria van Eik en Duinen

In deze oktobermaand, rozenkransmaand, zijn meer dan honderd verschillende rozenkransen te bezichtigen. Deze zijn door een inwoner van Loosduinen tijdelijk voor expositie ter beschikking gesteld. Bent u zelf in het bezit van een mooie of bijzondere rozenkrans, of een rozenkrans waar een verhaal aan vast zit, en u kunt deze een maandje missen, dan voegen we die graag toe aan de te bezichtigen collectie. Wilt u in dat geval uw rozenkrans, voorzien van een label met uw naam- en adresgegevens én eventueel het verhaal dat er aan vastzit, uiterlijk zondag 4 oktober bij het secretariaat van Maria van Eik en Duinen afgeven.

Opstelling: gedurende de reguliere openstellingstijden van de kerk (op zaterdagmiddag een half uur voor aanvang van de viering en een half uur na afloop, op zondagochtend een half uur voor aanvang van de viering en een uur na afloop, op woensdag-
    ochtend van 10 tot 12.30 uur).

• ma
    19.00 uurMaria van Eik en Duinen

Naast het gedenken van de overledenen tijdens de viering van Allerzielen in onze kerken, gaan wij, na de viering in de kerk Maria van Eik en Duinen, naar onze begraafplaats Sint Jozef, waar nabestaanden een grafkaars bij het graf van hun dierbare overledene kunnen plaatsen en het graf kunnen laten zegenen.