Vacature: Parttime medewerker financiële administratie

Wat zoeken wij?

Een zelfstandige, accurate en klantgerichte administratief medewerker(ster) die zorg draagt voor een correcte en kwalitatief hoogstaande financiële administratie.

Functieomschrijving

Op het centraal parochiebureau wordt naast het secretariaat ook de financiële administratie gevoerd. Alle facturen van de vier parochiegemeenschappen worden daar ontvangen, geadministreerd en afgehandeld. Ook de contractadministratie voor de gehele parochie wordt op het centraal parochiebureau gevoerd. Voor deze financiële administratie zoeken wij per direct een financieel administratief medewerk(st)er.

Uw werkzaamheden

• Inboeken en controleren van de inkoopfacturen;
  • Het klaarzetten van betalingen;
  • Opstellen van verkoopfacturen;
  • Verwerken van de verkoopfacturen;
  • Debiteuren bewaking;
  • Verwerken van bankmutaties;
  • Voeren van de contractadministratie;
  • Onderhouden van contacten met het bisdom t.a.v. de financiële administratie;
  • Diverse ad hoc werkzaamheden.

Kortom, u bent de steun en toeverlaat van het parochiebestuur en in het bijzonder van de penningmeester. Bent u enthousiast geworden? Dan gaan we graag met u in gesprek!

Wat kunnen wij bieden

• Een afwisselende parttimebaan voor minimaal 20 uur in de week
  • Een baan met veel uitdaging en veel verantwoordelijkheden
  • Werken in een leuke omgeving met veel contacten
  • Salaris conform de diocesane richtlijnen en afhankelijk van opleiding en ervaring

Wat vragen we:

• Opleiding minimaal op mbo-niveau
  • Boekhoudkundige ervaring (Ervaring met Exact Online is een pré)

Solliciteren

Bent u diegene die wij zoeken neemt u dan contact op met de secretaris van het parochiebestuur Dit kan per email: bestuur@rkparochiedevierevangelisten.nl of per telefoon via het centraal parochiesecretariaat tel. 070 308 04 14.

U kunt tot 15 mei reageren op deze vacature.