VocAnimo is een vierstemmig middenkoor dat in 1967 werd opgericht als het Fatima Jongerenkoor – naderhand Fatimakoor – in de parochie van Onze Lieve Vrouw van Fatima aan de Soestdijksekade.
Sinds de fusie in 2006 met de parochie van de Heilige Familie aan de Kamperfoeliestraat en de parochie van het Allerheiligst Sacrament aan de Sportlaan zingt VocAnimo elke tweede zondag van de maand in de Familiekerk. In overleg met betreffende voorgangers bereidt het koor zelf de viering voor en stelt daartoe een eigen boekje samen. Het koor zingt eigentijds Nederlandstalig repertoire.

Vocanimo

Elke vierde zondag van de maand zingt VocAnimo in het MCH Westeinde.

VocAnimo repeteert elke dinsdagavond in de Familiekerk aan de Kamperfoeliestraat.

VocAnimo wordt begeleid door Leonardo Valiante en staat onder leiding van Loek Ruijters.

Voor meer informatie: www.vocanimo.nl

Loek Ruijters: 0644112951  /  eller@ziggo.nl