Titus Brandsma koor

Het Titus Brandsmakoor is het traditionele dames- en herenkoor van Geloofsgemeenschap Titus Brandsma (Heilige Familiekerk aan de Kamperfoeliestraat). Iedere 1e, 4e  en 5e zondag van de maand ondersteunen wij de Eucharistieviering met koorzang.

Het Titus Brandsmakoor ontstond na de fusie in 2006 door de samenvoeging van het koor Jubilate Deo van de Heilige Familiekerk met het koor Signum Magnum van de Fatimakerk. In 2009 heeft de helft van het koor Philippus Nerius van de Pauluskerk zich bij het Titus Brandsmakoor aangesloten.

Het Titus Brandsmakoor wordt begeleid door Magdalena Sudo en staat onder leiding van Loek Ruijters.

Het Titus Brandsmakoor repeteert elke maandagavond in de pastorie van de Familiekerk, van 20.00-22.00 uur.

Het Titus Brandsmakoor heeft enkele maanden geleden een doorstart gemaakt en groeit inmiddels weer uit tot een volwaardig koor. Dus: mocht u zich geroepen voelen zich aan te sluiten: aarzel niet en kom kennismaken op genoemde zondagen of tijdens een repetitie op maandagavond.

Voor meer informatie kunt u natuurlijk altijd contact opnemen met:

Martha Vermeulen-Flachs (0703259985) (martha-bert@hetnet.nl)

Loek Ruijters (0644112951) (eller@ziggo.nl)