Het gezinskoor

Zingen is bidden voor twee!

Wij zijn een klein, gezellig koor en bestaan uit kinderen en volwassenen. Het is ontstaan uit een kinderkoor, waar de moeders kwamen meezingen. We hebben nu nog steeds een aantal gezinnen in ons koor. Maar ook “losse” kinderen en volwassenen zijn welkom! In de Onze Lieve Vrouwe Hemelvaartkerk aan de Loosduinse Hoofdstraat zingen wij elke eerste zondag van de maand een speciale kinder– en gezinsviering.
Vaak zingen wij op zaterdagmiddag in een eucharistieviering.Ook met de Kerstmis en Pasen zingen we in de viering, speciaal voor gezinnen en kinderen. Andere vieringen waarin wij soms zingen zijn de Eerste Communie en het Heilig Vormsel.

Wij zingen graag voor en met de mensen. Onze liedjes zijn daarom vaak Nederlands en eenstemmig. Nieuwe liedjes zingen we even voor.

Wij oefenen elke maandagavond van kwart voor 7 tot 8 uur. Kinderen die alleen meezingen in de kindervieringen, kunnen om half 8 naar huis. Onze oefenruimte is in de pastorie van de Maria van Eik en Duinen kerk, Loosduinse Hoofdstraat 6.

Wil jij/ wilt u meer weten?
– Spreek ons aan na een viering.
– Kom langs op een maandagavond.
– Of stuur een e-mail naar: mariavaneikenduinen@rkparochiedevierevangelisten.nl