Een kerk vol kunst

Maar liefst twintig al dan niet professionele kunstenaars namen tijdens de pinksterdagen deel aan het project Kunst in de Kerk. Getalenteerde parochianen, dan wel geënthousiasmeerde kennissen of familieleden etaleerden een gevarieerd aanbod van huiselijke nijverheid. Binnen de vier uren die hiervoor op beide dagen gereserveerd waren, druppelden geïnteresseerde kunstliefhebbers de H.Familiekerk binnen, om een rondje te maken langs de schilderijen, tekeningen, iconen, klankschalen, borduur- en glaswerken. De expositie werd door alle bezoekers enthousiast ontvangen. Zelfs de jeugdigen onderbraken hun buitenspeelactiviteiten, om zich te laten inspireren (?) tot het ontwikkelen van wellicht nu nog verborgen talenten.